Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 • Ricky Devendo • op za okt 19, 2013 2:21 am


Ricky
Voorstel topic.

Basics
Name: Ricky Devendo [R. Devendo]
Nickname: Rick, Rickje
Gender: Female
Age: 17 years
Born: 23 - 11 - 1996
Disciplines: Eventing en springen

Oudside
Length: 1.76
Weight: 58 kg
General: Ricky is een meisje met een heel gemiddelde lengt en met een daarbij goed passend gewicht. Hoewel ze zeker geen sprietje is te noemen zijn haar gewicht en lengte toch altijd goed in balans geweest. Ze heeft zo genoemde 'rode' haren die tot net iets over haar schouders vallen. Er zit een kleine slag in. Haar ogen zijn groen/bruin en zijn vrij groot van omvang, dat geeft een wat kinderlijke tintje aan haar gezicht.
Clothes: Haar kledingstijl is erg afwisselend. Het is erg afhankelijk van hoe ze zich voelt. Bij een vrolijke bui zie je haar al snel in een stijlvol rokje lopen met een kort bloesje, ook een klein laagje make-up is dan wel te vinden. In een juist wat sombere bui is ze vaak te zien in een wijde trui met een gewone spijkerbroek. Eigenlijk heeft ze alles wel eens aan, van jurk tot sportkleding.

Inside
Vrolijk: Ze is vaak te vinden met een grote glimlach op haar gezicht en is daarbij erg positief ingesteld, ze ziet vaak van alles wel iets leuks te maken.

Spontaan: Ze zegt vaak zonder er bij na te denken wat ze denkt. Niet altijd even slim natuurlijk. Hiernaast is ze wel erg goed gebekt, ze weet zich overal wel uit te kletsen en heeft altijd haar woordje klaar.

Gesloten: Ze is een gesloten persoon dat haar emoties het liefst voor zich houd.

- Karakter wordt verder uitgewerkt in de rpg, zet ik er later nog wel bij.

History
Geboren op een zachte winternacht in een liefdevol gezin. Aan haar jeugd ontbrak haar aan niks. Ricky is opgegroeid in een groot landhuis met daarbij grote stukken land. Haar ouders, allebei vaak weg naar het buitenland voor werk hielde zielsveel van haar. Omdat haar ouders er niet altijd waren hadden ze een kindermeisje, Sanne. Zij voelde als een soort grote zus voor Ricky en haar broer, Raoul. Deze had al vanaf zijn geboorte een ernstige spierziekte, en zat daarom in een rolstoel.

Haar eerste paard kreeg Ricky toen ze tien jaar oud werd. Het was een zwarte pony met de naam, Black. (Originele naam, krijg je als je een meisje van net tien haar pony een naam laat geven) Overigens was haar liefde voor paarden al eerder begonnen, ongeveer vanaf haar zevende levensjaar was ze al liet van de manege verderop. Blacks en daarnaast ook die van Ricky lagen vooral bij het springen.

Op school deed het meisje het vrij gemiddeld. Door haar altijd positieve en behulpzame houding had ze een overvloed aan vriendinnen, helaas voor hun was haar beste vriend toch Black.

Net zestien geworden kreeg ze de brief met de uitnodiging om naar Saddled te komen. Haar grootste droom zou misschien wel uitkomen! Er was alleen een dingetje waarom ze twijfelde. Haar broer werd alsmaar zieker en zieker. Vanbinnen wist ze dat deze niet lang meer te leven had. Maar uiteindelijk toch overgehaald door haar ouders en broer is ze toch gegaan. Black was toen al te oud om nog een sterpaard te worden, deze heeft nu een gelukkig pensioen bij zijn oude vertrouwde huis. Aangekomen op Saddled heeft ze gelijk de eerste week een paard gekocht bij de paardenmarkt. Een bruin bijna rode merrie die daarom ook de naam Fox heeft gekregen.

Nu, net zeventien heeft ze te horen gekregen dat haar broer is overleden. De begrafenis is net achter de rug en ze voelt zich nou niet bepaald happy. Het is niet dat haar werk en inzet erop achteruit gaat, hard werken is voor haar juist de manier om het te verwerken.

Relations
Father - John Devendo - Een trotse man die alles geeft om zijn familie. Hij toont niet zo snel zijn emoties, een glimlach is moeilijk te krijgen.

Mother - Laura Devendo - Een liefdevolle vrouw die soms wat overbezorgd is. Ze werkt als vrijwillige dokter en moet daarvoor vaak naar het buitenland

Friend - Sam - Zij en Ricky hebben een goede band.

Horse
Name: Fox, Foxy
Age: 6 jaar
Gender: Merrie Female
Disciplines: Eventing en springen
Oudside: Een lange bruin rode merrie
Inside: Een Lief, doorzettend paard met een geheel eigen wil.


TAG: - | WORDS: 684 | CREDIT:LESLY

Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum