Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 » Drew Adams. op wo okt 16, 2013 10:02 am


TWENTY YEARS
STUDENT
PLAYED BY: TESS
BROWN BEAY
ik suck in voorstellen, don't blame me
DREW BYRON ADAMS

[ FULL NAME ] Drew Byron Adams
[ NICKNAME ] Dre, By, Rony
[ GENDER ] Male
[ AGE ] Twenty
[ BORN SEASON ] Spring
[ MOM ] Julie Adams-Harris
[ DAD ] David Adams
[ SISTER ] Eve Adams
[ ORIENTATION ] Heterosexual
[ HAIR COLOR ] Dark brown
[ EYE COLOR ] Blue
[ SKIN COLOR ] White
[ LENGTH ] 6'1 (1,85m)
+
[ FRIENDLY ] Drew is erg vriendelijk, word nooit snel boos, maar áls hij boos is, is hij goed boos.
[ OPEN ] Nooit is Drew verlegen en altijd zal de jongen open zijn om een praatje te maken met wie dan ook.
[ GOOD SENSE OF HUMOR ] Altijd is Drew in voor een grapje, kan dus ook overal om lachen en maakt zelf ook vaak grappen.
[ CAREFUL ] Altijd zorgt hij voor degene om zich heen voor zijn of hun veiligheid; voor vrienden gaat hij dus ook door het vuur als het gaat om veiligheid of iets in die trant.

-
[ IMPATIENT ] Als het op wachten aankomt ben je niet bij de goede bij hem. Drew haat het om te wachten of om geduldig te zijn.
[ ARROGANT ] Soms heeft hij het niet door, maar Drew kan onbewust wel eens arrogant overkomen.

+/-
[ FLIRT ] Tegenover meiden is hij écht een flirt en laat dat meestal dan ook erg merken; niet iedereen is daarvan gediend.
Vanaf het moment van zijn geboorte is Drew opgegroeid tussen de paarden, voornamelijk door zijn moeder. Drew’s moeder was eerder een succesvolle amazone geweest en stond erop dat haar zoon in haar voetsporen zou treden. Doordat Drew’s vader een succesvolle zakenman was duurde het daarom niet lang voordat Drew een eigen pony had en zelf begon te rijden. Al snel leek zijn interesse meer bij het springen te liggen dan dressuur en toen hij te groot werd voor zijn pony kreeg Drew al snel een nieuwe. Toen hij goed genoeg had getraind in springen kon hij beginnen met wedstrijden waar hij ongeveer ieder weekend aan deelnam. Daarmee behaalde hij bij de jongeren verschillende prijzen en had hij snel een verzameling met bekers. Natuurlijk kon hij niet alles winnen of in de prijzen vallen, maar dat maakte hem ook niks uit, dat zag hij meer als iets waar hij op kon trainen, altijd in de prijzen vallen is namelijk niet mogelijk en dat wist hij donders goed. Het was zo dat als hij het een keer goed deed het daarna weer slechter ging. Voor hem was het meer iets zoals vallen en opstaan, zo zag Drew het, eigenlijk.
Voor hem was het niets nieuws dat hij zomaar ineens een ander paard in zijn bezit had, daar weer een paar wedstrijden mee deed en dan weer een andere had. Zo was de manier van zaken, volgens zijn ouders. Vandaar dat hij met zijn paarden nooit echt een goede band kon hebben want voordat die er was, waren ze alweer weg. Drew zag het niet als iets ergs, hij wist dat het moest omdat zijn ouders dat wilden en dat hij zich daarbij neer moest leggen. Enkele keren deed hij zo wel eens een cross parcours mee, maar voornamelijk bestonden zijn wedstrijden uit normaal springen.
Vlak voordat Drew naar Saddled is gekomen had hij deelgenomen aan een springwedstrijd waar zijn paard wat hij op dat moment had, Big Red genaamd, een fatale sprong maakte waardoor Drew even als het paard er verwondingen aan overhielden. Het paard moest worden ingeslapen en Drew had als gevolg enkele botbreuken. Nu is hij daar helemaal aan hersteld en door zijn ouders naar Saddled gestuurd om hier alles weer goed op te pakken met goede begeleiding.
Zijn eerste C-pony die hij nog steeds heeft van vroeger, Mojo, heeft hij mee naar Saddled genomen, samen met zijn andere hengst Brown Beay (virtueel).
NAE | ATF | SHINE

Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum