Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 U T A H { victor of paradise } op di okt 15, 2013 7:23 am

Utah

avatar
Helper
General
Name: Utah
Gender:stallion
Age: 6 years
breed: Unknown
Parents: Finita x Desho
Siblings: Not yet known
Discipline: Not yet known
Personality
Utah is een liefdevolle, rustige hengst. Hij is heel anders dan de meeste andere hengsten, hij is niet zo opgefokt of dominant. Hij trekt zich niets aan van merries, maar hij weet wel wat goed voor hem is en wat niet. Als hij het ergens niet mee eens is, dan gebeurt het ook niet.
Utah is een eigenwijze hengst die je op je fouten wijst. Hij moet nog veel leren over de wereld en vooral over het rijden. Daarom is hij niet de makkelijkste om te berijden, hij is behoorlijk pittig, hij schiet snel in de stress en heeft dan juist een berijdster nodig die doorzet en zelf rustig blijft.
Utah heeft snel de neiging om te rennen als hij in paniek raakt of iets eng vind. Utah is geen luie hengst, hij is juist erg energiek en vrolijk, maar hij vind het niet erg om een hindernisje over te slaan of een dagje wat minder zijn best te doen.
Dit maakt het dat Utah altijd een ruiter nodig heeft die hem aan het werk zet.
Vanwege zijn verleden is Utah bang om een band met iemand te leggen, omdat hij bang is om weer weggehaald te worden. Hij houdt afstand van iedereen die om hem wilt geven, of waar hij om wilt geven.

Characteristics: Stubborn, scared, curious, friendly, quiet, smart, enthusiastic, afraid to love.
history

Utah is op een kleine, maar gezellige, fokkerij geboren. Hij was een 'ongeluk', voortgekomen uit een nacht waarop een onbekende hengst de weide van zijn moeder binnen drong. De eigenaren van Utah wouden Utah zelf helemaal niet, dus toen hij oud genoeg was ging hij direct weg.
Hij heeft een tijdje op een weide gestaan met andere jaarlingen, maar toen hij drie werd moest hij weer weg.
Hij kwam terecht bij een gemene paardenhandelaar, die hem met veel geweld inreed, iets wat zijn bange karakter nu nog soms kan verklaren.
Op zijn vierde kwam hij echter bij een heel vriendelijk gezin. De oudste dochter heeft hem alles geleerd wat hij nu kan, alle dressuuroefeningen, al het springen en ze heeft zelfs wat Natural Horsemanship met hem gedaan op het eind. Door haar had hij zijn oude rustige, vriendelijke karakter weer terug, maar onder het rijden bleef hij angstig.
Toen zijn zevende levensjaar begon moest hij weg in verband met een geld tekort in de familie. Voor de tweede keer werd hij weer met geweld weggehaald bij degene van wie hij hield. Dit brak zijn hart en sindsdien is hij bang om van iemand te houden en houdt hij afstand van iedereen die om hem gaat geven.
Nu is hij eigendom van een gemene handelaar, die hem hier, op Saddled probeert te verkopen.

relationships
The horse trader - enemies

Finita - mother and son

Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum