Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Travis Lucker op di okt 15, 2013 12:59 am


General

• Name: Travis Lucker
• Nickname: Trav, Lucker
• Age: 23 years
• Birthday: 5-11-1989
• P.O.B.: Moskou, Rusland
• Blood type: AB-
• Face claim: Alan Ashby

Outside

• Length: 1.85m
• Weight: 72kg
• Hair color: Red
• Eye color: brown
• Build: Travis heeft een relatief normale lichaamsbouw voor zijn lengte. Hij is misschien net iets te mager, maar dat valt niet zo snel op.
• Piercings: Neuspiercing en een 2 dopjes in allebei zijn oren.
• Tattoos: Een heleboel tattoos op zijn rechtarm, borst en eentje in zijn nek.

Outside

• Casual artist: Travis heeft een liefde voor alles dat met film en fotografie te maken heeft. Als hij niet moet werken of bij paarden is, kan je hem vaak terugvinden met een spiegelreflexcamera om zijn nek. Als hij zelf niet moet wedstrijdrijden, is de kans groot dat hij langs de kant van het parcours staat om foto’s te nemen. Voor mensen die het vriendelijk vragen, wilt hij wel de tijd nemen om eventuele foto’s door te mailen of de foto’s echt af te drukken en te bezorgen.

• Silent flirt: Net als elke man durft Travis wel eens naar de vrouwen te kijken, heeft het zelfs al eens aan de hand gehad dat hij over zijn eigen voeten struikelde omdat hij meer aandacht gaf aan een vrouw die voorbij liep dan aan de weg waarop hij liep. Als hij iemand echt leuk vindt of net iets te diep in het glas gekeken heeft, durft hij wel eens bij iemand te gaan zitten om een gesprek aan te knopen. Meestal hebben vrouwen niet eens door dat hij een flirtpoging doet omdat die pogingen meestal zo hard falen dat het niet meer serieus genomen kan worden. Doordat hij vroeger vrij weinig aandacht heeft gekregen, kan hij er niet tegen als iemand hem afwijst en als hij wat gedronken heeft kan het heel goed zijn dat hij wat agressief kan reageren.

• Friendly neighbour: Je zou het niet snel zeggen, maar eigenlijk is Travis de typische buur die altijd iedereen die in zijn straat woont wilt leren kennen. De man heeft het liefst zoveel mogelijk mensen om zich heen zodat zijn geschiedenis zich niet zou kunnen herhalen. Als er iemand nieuw in de straat komt wonen, is hij meestal de eerste die met een fles wijn of een bos bloemen voor de deur staat om je te verwelkomen. He tis een eigenschap die sommige mensen best irritant vinden omdat hij soms best stalkerig kan overkomen terwijl dit eigenlijk absoluut niet de bedoeling is.

• Lost boy: Travis zelf zou het nooit snel toegeven, maar eigenlijk voelt hij zich zelfs in de grootste mensenmassa best eenzaam. Doordat hij eigenlijk nooit de aandacht van zijn ouders die elk kind zou moeten krijgen, gehad heeft, zit er een zodanig groot gat in zijn hart dat het niet zo heel makkelijk opgevuld kan worden. Hij doet zich meestal misschien voor als de vrolijke man die nooit problemen gehad heeft, maar als je recht in zijn ogen zou kijken, zou je merken dat ze niet meelachen en altijd wel redelijk dof staan.

History


Dimitri en Esmira Lucker waren gelukkig samen met hun grote huis en geen kinderen om voor te zorgen. Hun leven verliep op rolletjes, tot Esmira om de vijf minuten naar het toilet moest omdat ze zich misselijk voelde en constant stemmingswisselingen had. De vrouw was in alle staten toen de zwangerschapstest die ze deed positief uitdraaide. In eerste instantie wilde de vrouw abortus plegen, maar haar moeder weerhield haar ervan door te zeggen dat ze het kind een kans moest geven.
Esmira en Dimitri probeerde zo goed mogelijk voor de kleine Travis te zorgen, maar vanaf het moment dat hij vier jaar oud geworden was, dachten ze dat hij wel voor zichzelf zou kunnen zorgen en keken niet meer naar hem om. Natuurlijk kamen zijn grootouders erachter dat en namen hem mee uit Rusland helemaal naar Europa waar ze zich in Saddled vestigde. In het begin had de jongen redelijk veel moeite met de taal, verstond nooit echt wat er gezegd werd waardoor zijn oma of opa altijd wel mee moesten om voor tolk te spelen. Doorheen de jaren leerde de jongen wel Engels spreken, maar zelfs toen hij wel met de mensen in de buurt kon communiceren, was hij meer bij de paarden die zijn opa bezat te vinden dan dat hij tussen de mensen zou zitten. Opa leerde hem paardrijden en vanaf het moment dat hij mocht en kon, begon hij met wedstrijd rijden.

Op zijn achttiende kreeg de jongen een brief binnen van de Saddled academy, eentje die vertelde dat hij geaccepteerd was en hem uitnodigde om naar daar te gaan om een betere ruiter te worden. Oma had hem stiekem ingeschreven en was dan ook dolgelukkig toen de brief binnenkwam. Zo vertrok Travis naar de academie, vond een job als bartender en loopt daar nu al vijf jaar rond.
Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum