Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Jerome Saunders ~ op ma okt 14, 2013 9:20 am

Basics

Name;
Jerome Saunders
Age; 18
Gender; Male
Birthday; 29 mei 1995
Discipline; Springsport en rensport

Looks

Hair;
Jerome zijn haar is blond. In de winter lijkt het net iets meer bruin.
Eyes; Jerome heeft helder blauwe ogen.
Style; Jerome heeft een aparte kleding stijl. Hij gaat niet echt mee met de mode of iets dergelijks. Het maakt hem ook niet veel uit hoe hij er uit ziet. Hij draagt vaak een simpele spijkerbroek met T shirt. Soms een leren jack.

Inside

Shy. Jerome is erg verlegen. Hij zou nooit zo maar op iemand af stappen. Hij wacht graag af totdat mensen naar hem toe komen en dingen vragen.
Sweet. Jerome is vriendelijk en lief. Zodra hij eenmaal met je bevriend is zal hij ook niet zomaar bij je weggaan. Hij laat mensen niet stikken. Zodra hij echt met je bevriend is gaat hij voor je door het vuur. Al is hij niet heel sociaal of spontaan.
Funny. Jerome heeft een goed gevoel voor humor. Hij houdt wel van een grapje.
Sensitive. Jerome is best gevoelig, al wil hij het niet toegeven of laten zien. hij heeft snel door hoe mensen in elkaar steken of hoe ze zich voelen en hij pikt snel de sfeer in een bepaalde ruimte op.

History

Jerome leed een doodnormaal leventje in een doodnormaal stadje. Hij was hier geboren en getogen en had er zijn hele leven gewoond. Veel vrienden had hij nooit gehad. Hij werd niet gepest op school maar was ook niet iemand die bij de populaire mensen stond. Hij was iemand die niemand eigenlijk opviel. Hij blende zich erg goed in de massa. Op zijn zestiende slaagde hij op zijn examen van de Mavo. Hij had geen idee wat hij wilde worden, tot hij een advertentie van Saddled zag. Hij had altijd al een passie voor paarden gehad en had sinds een jaar een eigen paard, genaamd Chanel. Hij schreef zich in voor de academie. Hij werd toegelaten. Tot groot ongenoegen van zijn vader. Zijn moeder was overleden tijdens de bevalling van zijn jongere broertje. Zijn vader vond het onacceptabel dat zijn zoon de paardensport in zou gaan. Als top advocaat was dat ronduit bespottelijk. Een jaar hield zijn vader hem thuis. Hij dreigde Chanel te verkopen als hij nou niet eens ‘normaal’ zou gaan doen. Toen Jerome echter achttien werd – volgens de wet volwassen dus -  besloot hij gewoon te gaan. Lak aan zijn vader te hebben en voor een keer eens iets gewaagds te doen. Een week na zijn verjaardag vertrok hij naar Saddled samen met Chanel. Hij had een briefje achter gelaten voor zijn vader.

Horse

Name; Chanel
Gender;  Mare
Breed; Ierse Warmbloed x Arabier
Age; 4
Looks;  Chanel is licht bruin gekleurd. Haar manen zijn net zo bruin. Ze heeft twee witte sokjes; Een rechts voor en een links achter. Ze heeft een halve bles op haar hoofd en een kleine sneb op haar neus. Haar vacht glimt. Ze staat redelijk hoog en sierlijk op haar benen voor een Ierse Warmbloed. Ze heeft een net iets sierlijker hoofd dan de meeste van haar ras. Dat komt voornamelijk doordat ze gedeeltelijk Arabisch bloed heeft. Ze heeft een klein knikje in haar neus. Haar manen zijn lang en zijdezacht.
Discipline; Rensport. Recreatief springen.

Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum