Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 'Domino Dice' Dhaeru op zo okt 13, 2013 6:46 am

Dhaeru

avatar
Administrator
‘DOMINO DICE’ DHAERU
NAME: DHAERU
GENDER: STALLION
BREED: WARMBLOOD
AGE: 6,5 YEARS
BIRTH: APRIL 18TH 2006
PARENTS: PABLO (†) x FYNN (†)
SIBLINGS: ABIGAIL & MILES
COLOR: CHOCOLATE BROWN
DISCIPLINE: EVENTING & JUMPING
OWNER: NONE
PERSONALITY

TRAITS: Stubborn, assertive, loyal, smart, confident, bright, easily bored, adventurous.
PERSONALITY: Dhaeru is een van die paarden die constant uitdaging nodig heeft, zowel onder het zadel, als in het normale leven. Zodra het niet gaat zoals hij het wil, maakt hij het maar al te graag duidelijk dat hij het niet naar z’n zin heeft. De hengst is een echte show-off, leeft van aandacht, en doet het graagst zijn best onder een bijhoorlijk publiek.
Dhaeru is op stal vaak luidruchtig, hij hapt vaak naar voorbij lopende kinderen, paarden en andere wezens zoals katten en honden. Echter kan hij ook ontzettend loyaal zijn, doet hij graag z’n best, wil hij alles leren, en kan hij ook ontzettend zachtaardig zijn met kinderen & mensen waarmee hij bekend is.
Qua eigenaar moet hij iemand hebben die niet vies is om iedere dag vele uren met deze ietwat lastige hengst door te brengen, zeker onder het zadel. Vooral moet deze ruiter een doorzetter zijn, met Dhaeru gaat niet alles van een leien dakje, vooral niet de eerste keren…

History


HISTORY: Dhaeru was geboren op een onbekende stoeterij in Spanje, veulen van de twee beste paarden van stal. Het beloofde dat hij een succesvol veulen zou worden, met veel talent in vooral de dressuur tak. Geboren als pittig ding hadden de mensen hun handen vol aan de hengst. Vol trots, en vooral vol met streken ging hij door zijn eerste levensjaren. Nog steeds positief dat hij een echt dressuur paard zou worden werd hij zo getraind toen het tijd was. Echter had de hengst andere plannen, de dagen vol met stomme figuren vond hij niets, dagelijks was het een gevecht tussen mens en paard. Dhaeru was koppig en hield zijn poot stijf, zijn trotse karakter maakte hem extra dwars.
Na een lange tijd besloten ze het op te geven, Dhaeru werd verkocht en verscheept naar Nederland. Een man, in zijn late twintigjaren, had Dhaeru gekocht en ging ijverig met hem aan de slag, hij introduceerde het springen in zijn leven, iets waar Dhaeru zich vol passie op stortte. Dhaeru was een bijzonder getalanteerde hengst, na een tijdje besloot de jongen eventing met hem te doen. Langzaamaan leerde de hengst de fijne kneepjes van de eventing. Het springen en cross country gedeelte was Dhaeru’s beste kant, maar na een tijdje had Dhaeru ook het dressuur onder de knie.
De lol was helaas snel voorbij toen de jongeman de hengst zonder reden te koop zette. Nu staat hij bij een handelaar, waar hij bezig is om onder iedereen z’n huid te kruipen, tot er een geschikte koper komt…

Likes & Dislikes


LIKES
Adventure
Showing off
Goofing around
Food
Sleep
Attention
Competitions
Jumping

DISLIKES
Strangers
The cold
Other stallions
Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum