Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Saddled »  » Aanmelden » Geaccepteerd » Navayo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Navayo op za okt 12, 2013 10:22 am

 
paspoort
Naam: Navayo
bijnaam(en): Naf, The king
geslacht: stallion
leeftijd: 7 years
ras: Campolina
vader: Marengo
Vadermoeder: Udalco
kleur: Valk
grootte: 1m 65
uiterlijke kenmerken: Kortere rug, stevige gespierde hals, ramshoofd, brandmerk op linker kaak, bles, 4 witte sokken, zwarte benen tot aan de knie, aalstreep
Discipline: none
eigenaar: /

karakter
Navayo is een heel eerlijk paard wat eigenlijk totaal niet op mensen gericht is. Hij is dan wel door mensen gefokt maar niet bij mensen groot gebracht wat je merkt aan zijn karakter. Hij kan totaal nog niet op stal staan, kent geen halster, en zal zich verzetten tegen alles wat met mensen te maken heeft. Als er iemand is die tot hem kan doorbreken heeft wel een erg zalig paard aan hem. Hij is heel erg eerlijk en een enorm harde werker.

Geschiedenis
Navayo is 7 jaar geleden geboren op een campolina stoeterij in brazilië. Een erg prachtig veulen uit de twee beste paarden van stal. Maar Naf was niet het veulen waar ze op gehoopt hadden qua karakter. Hij weigerde elk contact met mensen en ontsnapte tijdens het brandmerken.
Door continu te ontsnappen wanneer ze hem gevangen namen is hij tot europa geraakt en leefde daar in het wild. Hij heeft een aantal jaren in DH geleefd waar hij een partner en een kudde had. Zijn leventje was perfect tot er paardenvangers hem konden grijpen. Ze schoten hem neer met verdoving en brachten hem richting deze gebieden.
Door zijn vechtlust en enorme kracht gaven ze hem amper eten en drinken waardoor hij haast vel over been is en zich niet meer kan verzetten. Hij is als een vogel voor de kat en daardoor kan hij nu als een mak paard verkocht worden.

Profiel bekijken

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Saddled »  » Aanmelden » Geaccepteerd » Navayo

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum