Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Aurelia Shaw op za okt 12, 2013 8:50 am

Aurelia

avatar
Administrator
Aurelia Katherina Shaw .


Aurelia Katherina Shaw [auw-re-li-a kat-er-i-na sha-w], ook wel bekend als Aureli, Aura en AK is geboren op 17 mei 1994 als enigste dochter van Simon Shaw en Hailee Anderson. Ze heeft nog een oudere broer, genaamd Darren. Aurelia is vernoemd naar de vrouwelijke vorm van 'Aurelius', wat goud betekent. Aurelia heeft donkerbruin, krullend haar en bruine ogen. Ze is 170 centimeter lang en staat bekend om haar mooie, vrouwelijke rondingen. Haar kledingstijl is modieus en bestaat vaak uit een simpele skinny jeans en een los shirtje. Maar vaker zul je haar in haar ruiterkleding vinden of in een hoodie met een joggingsbroek.  Ze is, als een van de weinige uit haar buurt, niet gelovig opgevoed. Omdat zij vroeger veel eerder dan haar klasgenoten al haar rondingen had, werd ze vrij veel gepest.

Maar dit deed haar niks: ze besteedde al haar tijd en energie in de pony die ze voor haar achtste verjaardag kreeg, een klein Welsh ruin genaamd Bonus. Bonus was haar eerste pony en samen hebben ze veel avontuur beleeft. Zo heeft Bonus haar veel geleerd, tot de M1 in de dressuur aan toe. Maar Aurelia werd te groot en algauw moest haar favoriete pony weg. Deze keer kreeg ze van haar ouders een jonge, frisse merrie genaamd Kenji. Met Kenji ontdekte ze een nieuwe passie: een passie voor eventing. Ze vond het heerlijk om buiten te zijn met haar paard, ook al was Kenji totaal niet bomproof. Maar Aurelia was altijd al een doorzetter geweest en stapte na een valpartij met volle moed weer op de rug van haar dier. Nog steeds reed ze in die tijd  Dressuur. Op een avond ging ze met Kenji naar buiten, naar het bos. Kenji was al erg frisjes maar dat hield Aurelia niet tegen. Toen ze halverwege het bos waren, begon het plots te stormen. De bliksem sloeg vlak naar hun in en Kenji ging er in volle vaart vandoor. Maar Aurelia had haar evenwicht verloren en kwam vast te zitten met haar enkel in de beugel, waardoor ze half achter Kenji aansleepte. Na twintig minuten door het bos worden gesleept liet haar enkel eindelijk los. Haar enkel moest meer dan twee maanden rusten en Kenji werd, met tegenzin van Aurelia, verkocht.

Nadat haar enkel hersteld was, kreeg ze de Aurelia de twaalfjarige KWPN'er ruin genaamd Altivo. Met Altivo bereikte ze haar toppunt in de dressuur en algauw werd ze geaccepeteerd in het junioren Grand Prix team. Ze kreeg een beurs aangeboden bij Saddled. Aurelia staat bekend als een vriendelijk, betrouwbaar en open persoon. Ze neemt elke uitdaging aan en vindt het dan ook geweldig om op zo genoemde 'probleem paarden' te rijden. Ook heeft ze een zeer groot uithoudingsvermogen en zal pas op geven wanneer het echt nodig is. Haar passie ligt vooral bij eventing, maar ook bij dressuur en springen. Ze zou graag leren hoe Natural Horsemanship werkt, maar daar heeft ze nooit de tijd of het paard voor gehad. Verder is Aurelia nogal grof gebekt en weet zeker hoe ze van zich af moet bijten. Ze zegt dat ook vaak wat ze van iets vind en kent ook zeker geen schaamte. Samen met paarden, zijn honden haar lievelingsdieren. Ze heeft nooit een vriendje gehad of een beste vriendin. Door haar uit de hand gelopen hobby was ze vaak op internationale wedstrijden en had daarom nooit tijd om een band op te bouwen. Al van jongs af aan wou ze een bekende ruiter worden en hier op Saddled gaat ze haar best doen om deze droom te verwezenlijken.   


starship ranger becky , @ atf

Profiel bekijken http://saddled.actieforum.com

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum