Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Saddled »  » Informatie » Informatie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Informatie op za okt 12, 2013 4:33 am

Aurelia

avatar
Administrator
Welkom op Saddled, een paarden academie die in 1978 is opgericht door Scott Anderson.
Vandaag de dag is hij nog steeds de eigenaar en regelt hij nog zoveel mogelijk dingen op en rondom Saddled. De academie is bedoeld voor iedereen vanaf 16+ en biedt verschillende opleidingen aan. De academie biedt luxe faciliteiten voor studenten en hun paarden. Er is genoeg ruimte om te ontspannen, maar ook om te trainen. De meeste studenten wonen op het terrein van Saddled, maar sommige komen van buitenaf.

Iedere maandag en woensdag zijn er gehele les dagen die worden gevuld met de basislessen: wiskunde, Nederlands, Engels, geschiedenis en biologie. Dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er getraind met de paarden. Vaak zijn deze lessen gericht op jou gekozen discipline; Dressuur, drafsport (met sulky's), endurance, eventing, mennen, Natural horsemanship, western (Pleasure, Trail, Reining, Barrel, ed.), rensport, springen of voltige. De disciplines worden gerangschikt in de normale klassen. Ofwel: je begint bij B en groeit daarna door naar L1, L2, M1, M2, ZZ licht, ZZ zwaar en als hoogste Grand Prix. In het weekend is het mogelijk om buiten te rijden over een van de vele ruiterpaden of om nóg meer te trainen en eventueel bijles te volgen. De klassen zijn ingedeeld op leeftijd. De eerste klas is voor leerlingen van 16 tot 17 jaar, de twee voor 18 tot 19, de derde voor 19 tot 21 en de vierde klas is voor 22 jaar of ouder. Je zult dus veel verschillende leeftijden zien op deze academie en vooral veel variatie in karakter.

Er is genoeg variatie in de paarden op Saddled, alle rassen zijn namelijk toegestaan. Vrijwel iedereen op Saddled heeft één of meerdere eigen paarden. Maar natuurlijk zijn er ook paarden van de academie zelf. Deze worden vaak gebruikt wanneer eigen paarden blessures hebben of de ruiter meer variatie wil. De paarden worden verzorgd door stalpersoneel. Zij voeren de paarden, geven ze water en een schone stal. Ook worden de paarden om de zoveel tijd gecontroleerd op ziektes en blessures. Alleen dé beste paarden kunnen supersterren worden.

Profiel bekijken http://saddled.actieforum.com

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Saddled »  » Informatie » Informatie

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum